Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tidigt född

Torkan som varat länge
barnet föds i våra ögon
en fågel med bruten vinge
När vi blir små och svaga
då flyger fågeln med droppar
på sina vingar




Fri vers av Michael Lilja
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja