Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyfter mina ögon ur

 

 

i mina händers handskål är mina ögon

 

hör kvinnogråt

 

vet du då inte

att där skuggan är

finns ett gråtande hjärta

en kvinnosång

 

vet du då inte

att där skuggan är

 

finns

behov

 

bladen bär längtan till solhänder

vilka varsamt viker undan

 

skuggan

 

då hennes hjärta gråter

är det hon behöver

en hand

om

 

hjärtats sång

 

 

i mina händers handskål är mina ögon

andas dem fjärilslätt

in i stjärnvind

 

viskar stilla

giv vingar

svar

 

mina ögon

svävar

 

är i himmelsskål

 

älskade

ditt ansikte rör vid nära

 

hör kvinnosång

 

öppnar mina slutna ögonvingar




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser