Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människovind

 

andas
andas
människovind

andas stilla 

andas
varsamt
stilla

värna om ditt bröst
rusnings andas icke
stackato

stampa icke hennes skimrande hud
sarga icke hennes ögons brunnar

andas
andas människovind

linda din dräkt
smekande om
om stenar
växter
träd

om haven vinden
floderna
bergen

om jorden
elden
stjärnor
planeter

om djuren
gångare
krypare
ringlare
vingar

sjunk in i vara

andas
andas

människovind

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser