Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglan

 

ugglas röst böljar rullar in över äng

 

inomfatta

 

se rosens taggar vändas inåt

ej till skada

 

inomfatta

 

väva

väva

band

 

vackerband

 

tuskaft väves

 

vattentrappas rörelsesång

 

harmonisk

porlande

in i

 

rosengång




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-22 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser