Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartvit

svartvingar sveper om

svartvingar
pressar

viskar
om

att då

omfattas av stilla handljus

skymning böljar mjuksiden skimrande blåljuv ömhet

lindas hjärtstillas ögontröst

vackra händer
fingrars
ljus

öppnas
värme
liv

ögon förenas i
himlars
sfärer

tårar rinner bäckar porlar
strängar vidrörs
lyckoregn

svartvingar sveper om
svartvingar
pressar

viskar

att då
omfattas

ger
kraften
till

varsamt i kärlek
lägger jag händer om

mina fingrar
pressas ut

av
inomljusets vilja

vita vingar sköljer hav

tempelgården skimrar

ögon förenas i
himlars
sfärer

tårar rinner bäckar porlar
strängar vidrörs
lyckoregn

andas

vårt

 

shamballa




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-22 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser