Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

männsklig

jag är en människa
något jag tar stor stolthet i
det ger mig skäl
och låter mig kännas vid
det som finns innerst inne
det som för alltid står mig bi
för med känslor, styrkor och svagheter
tänker jag fortsätta leva mitt liv.




Fri vers av Nerak
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak