Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (miniatyr)...

 

sandlådans gruskorn

piskas av vindens krafter

höjder och dalar


blåser till vågors mönster

Saharaminiatyr

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 01:56



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar tanka med eftertanke =o)
2010-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Sandlådor manar ofta till eftertanke, tur att Sahara inte härbärgerar katter i relaterad storlek som sandlådorna gör för de katter vi är mera bekanta med på våra bakgårdar
en fin liten känsloladdad text tycker jag nog
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra