Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var snällt av mig att hålla dig i handen när du dog.

livsglädjen steg
när du kysste mina läppar.
ikväll.

som så många gånger förr,
lättade du kärleken mot min mun.

mjuk o varm
skrev du poesi,
vart än dina händer landade.

så mitt i vår väntan
på nästa chans att ta,
fördärvade du dina läppar mot
någon.
annans.

nu i natten påminner du
om döden.
en död som vill åt sin final.

du låg blodig på asfalt.
gömd i snö.

jag bar dig in
o la dig fint.
där vi delat de mest intima,
kroppsbejakande stunderna.

dina händer skymtade.
i rött.
i blod.

jag höll dig hårt,
i handen
i livet.

denna tidiga morgon
låg du död i min säng.

sen åkte du hem.









Fri vers av isabell.larsson
Läst 1033 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2010-01-23 06:18



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Ur bra skrivet finns inget att tillägga här bara order Bra!
2012-05-22

    ej medlem längre
Jätte bra text:) sparar den som bokmärke:)
2011-04-07

  Erik Hall
Riktigt bra!
2011-01-24

  F.
Träffsäkert. Och väldigt bra. Tack.
2011-01-11

    vilgot hellros
jättebra
2010-10-30

    ej medlem längre
Vackert! Gillar speciellt slutet.
2010-04-14

  Uppfångad
Väldigt harmoniskt och underbart att läsa!
2010-03-02

  poetlinan
Helt klart lidelsefullt och sorgset vackert
2010-02-23

  kråkan VIP
vacker i sin ledsamhet..
2010-02-17

    ej medlem längre
verkligen bra!
2010-01-29

  Nina Nightwish
Jättebra text, bravo!
2010-01-23

  Quasimodo
Andas frånvaro i det som borde vara närvaro, där det som var bryts ner och blir ett mellanrum.
2010-01-23

  Lindsy
Sorgligt, men du binder ihop orden mycket bra.
Klart en läsvärd text! Applåd
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson