Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats dit jag kan gå


Tar mig sällan dit men
det finns en plats dit jag kan gå,
när allting skaver och
mitt väsen inte finns att nå.

Kanske skrämmer det mig
att stanna upp och stå still,
om sanningen tar form
på ett sätt som jag inte vill.

Här sliter orden sönder
varje försök till polerad yta,
glöm alla projiceringar och
försök att skryta.

Leta reda på tilltron,
den finns där någonstans.
Om du vill komma närmre -
ge dig själv en chans.

Sanningen vill inte skada
aldrig bryta din mark,
den vill guida ditt inre
och göra dig stark


Tar mig sällan hit men
det finns en plats dit jag kan gå




Fri vers av isabell.larsson
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-27 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson