Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen fångar inga tårar

Tänk dig,
om du aldrig hade gråtit,
aldrig förlåtit,
din själ.

Tänk dig,
om vi bara kunde känna,
aldrig lämna
de vi är.

Tänk om alla kunde kämpa,
lämna alla tvivel i frid
en tid.

Hört så många själar skrika,
rusta för en strid om en ljus
framtid.

Tänk dig,
om barnen vågar drömma,
aldrig döma
vad de ser.

Solen,
fångar inga tårar
så som alla sårar
vår värld.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 630 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-19 12:23



Bookmark and Share


  Erapoetina
Så vacker!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson