Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Om vi låter dem segra nu
har vi ingenting kvar,
jag strider för en sanning
och du för dina svar.

Det kan kosta flera liv
att tänka fritt i vår värld,
en tumör av ångest
som proviant på vår färd.

Jag hade charmen
och du hade glöden,
en kärleksaffär
lika varsam som döden.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-12 10:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt utformat
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson