Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka kuddar


En skimrande doft

Det är så jag känner
för dig

då du berör min kropp och själ

Ta du det sista glaset av vinet
så rör jag mig till musiken

Sedan djupa blickar
mjuka kuddar

och ytlig sömn.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-23 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP