Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över min bröstkorg


Det är inte lampan som stått på
det är gryningsljuset
som väcker oss
den tidiga morgonhimlen
som öppnar sig

jag kysser dig sömnigt
på halsen
känner pulsådern slå svagt mot läpparna
du lever
och jag känner din doft, din kropp
sötman av två själar
omslingrande
om varandra

du makar på dig men låter armen vila kvar
över min bröstkorg

du säger att du drömt
massor.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-23 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP