Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksland

 

vandrar

nu

i är

 

in i ett kärleksland

 

så outsägligt vackert

 

jag skrudar  icke landet

 

 

vandrar

nu

i är

 

in ett kärleksland så outsägligt vackert

 

det är i en isdroppe

klar är dess

inom

 

jag skrudar icke landet

 

 

detta land

skrudas

av

 

av varje andning

varje rörelse

 

varje ord är vingar av

guld av silver

 

varje tystnad är pärlkronor

 

varje ögonmöte är källans klara strömmar

 

varje smekning väcker blomman ur sin bädd

 

vandrar

nu

 

i är

 

in i ett kärleksland

där inom

smälta

isar

 

så outsägligt

vackert




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-23 14:18



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett kärleksland att skruda av i, i vackerhet
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser