Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur himmelstår

 

faller dun

 

spegelsjöns

 

helt

helande

stilla rörelse

 

djupblänker

 

skiftar

 

i grön

i indigo

 

ur himmelstår faller dun

kupar hand under

 

dun faller in

lägges till rätta

 

mjuk

följsamhet

 

Hon  den vackra

blickar ut över

stilla

 

ur himmelstår faller

 

kvinna lägger varsamt dun

på spegelsjöns djupgrönblå skiva

 

 

Hon  den vackra

blickar ut

över

 

dunhand  följer spegelsjöns helt

osynliga strömmar

 

varmleende  

ljusomsköljer

ögon

sjön

 

kvinnan ser honom lyfta

rosen ur

 

han kysser dess knopp

 

 

rosenblad mjuksvävar

 

skrudar hennes ohöljda kropp

 

ur himmelstår

faller

dun

 

Hon den vackra

ler




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 16:39



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Fycket fint som allt du skriver, och du gör det så att det alltid stannar kvar i själen en stund efter, det vackra.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser