Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt ur en "Bodhisattvas way of life"


En Bodhisattvas Livsstil

Det är bättre att sula sina egna skor
än att täcka hela jorden med lädersulor




Fri vers av Akke
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke