Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är

Jag stod upprätt hårt
dina tårar träffade mina fötter
du böjde dig ner på knä
torkade dom med ditt ansikte
Just då var du stark och jag
svag




Fri vers av Michael Lilja
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 22:35



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
den utsattes försök till att
försöka sätta ord på
det osägbara....ont! ont! ont!...
applåder
kb
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja