Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen kan leda dig väldigt långt bort


Klar faktor

Lät mig
inspireras av
mästaren

det jag kan gjorde jag
det bästa av

lät mig
förundras av
den lärde
i allt det bästa
kom enbart ljuv honung fram

lät mig
trollbindas av
den glittrande gurun
i teflonunderställ

den gjorde om min kropp
till ett självspelande piano
trollade bort
min dubbla vänsterfötter till
ett dansande fenomen

virvlande runt tills
tidvattnet vände åter
i allt det paketerade
fanns lösningarna till
guds retursända gåvor




Fri vers (Modernistisk dikt) av T.R Ekman
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman