Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogsdiadem

 

 

i skimran av

 

himmelsängen

 

vänds mitt ansikte in i skogsdiadem

 

släpper mina

händer 

 

 

iskyla sveper

ack jag

fryser

 

 

varsamhands fläkt rör vid

 

 

klädnaden

rinner

av

 

 

ser snö smälta runt mina fötter

 

ack mina ögon

är så tomma

 

mina ögon värker 

 

 

stjärnskimran regnar in i mina ögon

 

ack hölj mig

 

 

mantel faller om

han kysser mitt hjärta rent

 

 

handljus

synes vandra i skogens cirkelrund

 

helad




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser