Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckolinjen?

 

I Storbrittanien har man infört "lycka" på den politiska agendan.
Intressant projekt, men förmodligen svårt för statistikerna att följa upp hur väl politikerna infriat sina löften.
När ska svenska politiker nappa på den idén tro? Vilket parti blir först att införa "lyckolinjen" i valrörelsen?




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 17:20



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Ha, ha .. den var bra!
2010-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Och vad skulle Thatcher ha sagt?
2010-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Jiissses
politiken är väl nog flummig som den är
2010-01-24

  Johan Bergstjärna VIP
Halva svenska folket äter ju "lyckopiller" så vi borde ju vara lyckliga!
2010-01-24

  aol
blev överraskad, vad fint hoppas,
2010-01-24

  Caprice! VIP
Då blir det väl linje X... ;-)
Varför inte? Politiken behöver nog lite nya grepp...
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger