Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktslös

Du var ansiktslös men kärlek
när vi gjorde kärleksfulla handlingar
mot varandra
bar vi ditt ansikte
utan att se det
Förlåt




Fri vers av Michael Lilja
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 17:56



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket stark text.....
suveränt bra.....
kb
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja