Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cherrypie, oh ~

och dina andetag
dina andetag
dina andetag honey
i takt med mina
flåsande, leende

dina vassa höftben
mot mina vassa
ger blåmärken
kärleksmärken
som inte går att tvätta bort

dina pianotangentsrevben
gör mig knäsvag och
dina andetag honey
i takt med mina
dina andetag




Fri vers av CaPsyco
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco