Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första Haiku, vad tycks?


Dansar


Tomma blickar
i tysta dimmors balsalar
Jag dansar ensam




Bunden vers (Haiku) av CaPsyco
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-20 18:46



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Aww,
FINT.
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco