Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag har ju lovat så jag får inte svika..

Varje natt
är ett eget helvete
med egna monster
egna skuggor
och egna ångstladdade andetag

Varje dag
är en egen kamp
mot egna smärtor
egna falska leenden
och egna skärande skratt

Varje sekund
är en egen märklig tävling
mot min egna panik
mitt egna självhat
och alla andras avsky mot mig




Fri vers av CaPsyco
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-08 20:46



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Känner igen mig till viss del
det är en insiktsfull text
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco