Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av xkcd, Snook, Lars Winnerbäck och MAckt, broccoli & Kopimi


Butterfly

Och den stund som jag kände mig stor var blott viagra,
de vingslag jag så ville slå togs av pojkar så fagra.
De texter jag ville sluta skriva,
de neuroser jag försökte fördriva,
har jag börjat införliva.

Och vi var alla så naiva, och så fånigt, fånigt normativa.
Vi ville leva genom att sluta vara deskriptiva.
Vi hittade alla våra sätt till eskapism:
Alkohol, kuk, eller masochism.
Men värst av alla sätt är altruism.

Till skillnad från fåren som för sina näras skull fruktar livet sitt
kommer lejonet, som är sina vänners varg, i dagarna sju ryta fritt.
Min moral blev min koran,
vid illusioner om kärlek blev jag van,
och nu är jag på väg mot kurdistan.




Fri vers av lxsl
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lxsl