Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Djävulen kom hem till mig,

Och Djävulen kom hem till mig,
han hade visst tröttnat på helvetet!

Jag gav honom lite the och mackor samt en färdknäpp.

Vi småpratade lite så där, men han var för svår och filosofisk för mig.

Han skulle vidare och snacka med nån som ägde paradiset.

Synd han verkade så spännande!

Jag skulle nog för eller senare förstått mig på honom!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-25 07:36



Bookmark and Share


  Tini Tut
Så spännande...
Vad härligt att dricka the och äta mackor med djävulen.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin