Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han

 

han vandrar i skogens liv

 

hör avlägset

 

skogens andningspuls

 

lugn

rytm

 

mjuk bäddar mossan

virvelljuden

 

en hand

en vind

en

 

omfamnar

hans

steg

mjuka

 

han tycker om att åka rutschkana

 

han skymtar i dunkelljus

himmelsvid

lotus

 

framför nära

 

ett blad lägges inför

han vet

 

bugar leendeljus

 

sätter

sig

 

i hisnande gyllenljus viner han

genom mitten

vidare

 

stjärnvindar gnistrar

 

hans ansikte ler

 

mjukt stannar bladet

 

 

han är i skogens andningspuls

 

lyft dina vackerögon

höga är stammarna

doftande

 

susande

pelarljusens gryning strömmar in

 

han andas stilla

i

 

ögonljusring

 

ur dimman

stiger

hon

 

till

 

helhet




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser