Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de skimrar

 

i

 

vackerleende

ljus

 

vaknar hon rosenkindad

 

inom hans hjärta

 

 

hennes läppar

doftar rosenolja

över hans hud

in

 

 

de skimrar gryning




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-25 15:23



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart vackert! Gillar!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser