Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymningsstilla

 

 

skymningsstilla

 

andas dina ögon

om

dina händer

in

 

mig

 

i kopparskimrans

 

 

turkosvinds guldskimrande purpursegel

 

andas aningsvioletta

drömmoln




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-25 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser