Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polstjärna

Polstjärna på himmelen.
Lys upp min väg.

Skuggan förblindar.
Steg i det dunkla.

Snårig är vägen.
Smärtan rister.

Grenar som griper.
Fastnaglad på törne.

Lys för mig.
En famlande själ.




Fri vers av Piann VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 18:24



Bookmark and Share


  Anna*
Fin bön om ljus i mörker och svårigheter!
2010-01-28

    ej medlem längre
Lite himmelsk vägledning och ljus .. är ofta vad som behövs. Fin dikt som förmedlar känslan väl
2010-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett alster som griper tag och en tillbedjan som griper ann
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP