Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterkanterna domineras av sådana som du och jag, trodde vi.


Gråzon

I marginalen finns
jag
trodde inte annat
heller

går på en knivsudd
löper längst linan ut
men hamnar i bakvatten
trots tappra vattentramp

väldigt dramatiskt
men realistiskt

tanken är god trodde jag
som hamnade på
red bulls bevingade rygg

en tavla att minnas
men ej att rama in
i marginalerna lever jag
det goda livet

väldigt realistiskt
men dramatikst




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-01-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman