Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer

Inga mer nätter utan ljus
inga mer bröd utan ord
Inga mer speglar utan ljus
inga fler drömmar utan slut
inga fler tomma bord
Inte mer
Inga mer steg på väg
inga mer moln utan slut
inga mer stjärnor utan hus
inga fler nätter utan slut
inga fler tomma händer i sår
Dagar utan dig




Fri vers av Michael Lilja
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 19:27



Bookmark and Share


  HQ
Fin och harmonisk i sin enkelhet.
Trösterik!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja