Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart är kort,men livet är långt.


Mentalt orkesteri

Livet är
jazz
förhoppningsvis
jasså,trodde jag

mera kontrabas
skulle jag tro
men livet är så mycket mer
filharmoniskt,t.ex
det visste ni inte

alla symbalerna klingar ljudligt
liksom fiolerna
som dirigenterna står för
livet kan även vara i
molldur,etc

med klaviaturer i bakgrunden
klart vi visste,eller
alla pukorna brummar gällt
inte nöjda med tillvaron
det var inget väntat




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 19:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Taktpinnen
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman