Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skratt är som rinnande vatten.det kan leda en väldigt långt bort.


Humor i stort och smått

Humor
är underbart
skrattar gott helt kort

beroende om men
alltid glad i min hatt
en skatt från flydda dar
omständigheterna avgör

det förgör
gör gåtorna olösliga
helt förkastligt
plötsligt regnar det manna
från skyn
men paraplyerna skyddar
från ont

det goda uppbringar livet
trots allt
humorn bereder vägar
öppnar slutna portaler
till överraskningarnas
obrukade marker




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman