Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkor

Kråkor vajar i träden
dag efter dag
Fötter i dig
I rummet där stolarna
står stilla
Med rädslor
av igår




Fri vers av Michael Lilja
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja