Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (gala)...

 

filmgalans nyspråk

förhöjer och försämrar

 

jävlar fan satan

 

kan berika men också

urlaka språkets bilder

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-25 21:56



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
urlaka språket
- ständiga upprepningar
av ord utan mening,
av bild utan innehåll
Bra tänkt och goda varningsord
även för oss i öst
2010-01-27

    ej medlem längre
Har inte kollat på galan så tack Thyra att jag ändå fick ett inblick i den:)
Mycket snygg tanka!
2010-01-26

  L Patrik W Johansson VIP
Så är det i landet där den sista filmen var Den Goda Viljan

det som görs nu kallas TV-film
och syns "tyvärr" ej på den internationella radarn

Be well,
LPatrikWJ
2010-01-26

  Johan Bergstjärna VIP
Jag tycker det känns som att kolla genom nyckelhålet till en privat firmafest - dessutom tråkigt med detta övermått av skämtsamheter, deprimerande...
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra