Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn att du lever



Ta in känslorna som beskrivs så tydligt

Låt era minnen suddas ut för en stund


Låt samvetet bränna i huvudet

Fäll en tår


Krama din hand

Känn att du lever



Dra ett vasst rakblad runt din handled

Låt blodet rinna ut tillsammans med den djupa sorgen


Låt friheten komma och ta din hand


Låt kylan nudda din hud


Låt värmen komma och ta dig inombords



Blodet tystar ditt ångestfyllda skrik som behöver skrikas


Nu är allt tyst



Detta är mitt liv...






Fri vers av ErikaRoos
Läst 443 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-26 10:09



Bookmark and Share


  aglish
känner igen mig själv i det du skriver :/ känsligt
2010-11-16

  MikotoMinagi
Jag har också kämpat mot rakblad och blod.
Jobbigt....
2010-02-18

  Carola Zettergren
Rakt på, snyggt skildrat, men livet ska inte behöva vara så, att känna att man verkligen lever är inte att fly smärtan... det är att inse att den har en funktion.
2010-02-07

  Anna*
så småningom kommer andra sätt att känna sig levande...
2010-02-01

  modda
jag är här gumman kommer alltid att finnas här för dig när du behöver prata och så <3<3<3<3
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos