Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Trösterika sånger


Varför hör jag bara orons sånger
med dystra mollackord
när jag vill höra trösterika visor
sjungna av av vårens fåglar




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 633 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-26 10:23



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
Bra frågeställning! Vi kanske tycker om att ömka oss......
Bra tänkvärda rader.
B-M
2010-02-11

  Rachel Roth
så mänskligt ställd fråga
svar finns det många, men endast
det du finner själv...kan bli till tröst
2010-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet går upp och
det går ner, det är
bara att hoppas, att
det igen knoppas och
åter mot Dig: Ler!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors