Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ SNÄLLA LÅT MIG VARA

Sitter här och skriver och sen försvinner
skiten jag skriver ned '

För i helvete jag har inte lust mera med
människor som säger mera ord än dom
kan lova

Så gud snälla låt inga sådana människor
komma nära mig mera

Jag är en skål av lera som är mjuk gräv
bara i mig gör hål i mig ät mig gör mig
ledsen och utan innehåll

jag behöver inte mera oberäkneliga
människor omkring mig så snälla
försvinn ur min åsyn

för ett ord ur din mun kan bryta
löften och bryta en vänskap snabbt
som kunde kommat att bli en öm kram

Så snälla jag orkar inte sådana människor
nära mig såna som väljer en annan än ,

Mig




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-26 16:51



Bookmark and Share


  arja savela
Falska människor är bland det värsta jag vet och nu ikampen om sjukpenningen har jag stött på misstro och misstänkliggörande . Ibland har jag tänkt att undrar vem som är sjuk här.
Jag önskar också att alla "sparkare" fick känna på det själva hur det känns när man redan ligger och ingen som helst empati visas. Allt gott till dig!
2010-01-28

  Monika A Mirsch VIP
fan må ta dessa förtappade "som säger mera ord än dom kan lova "
välfunna rader
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen