Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev

Jag skrev till dig
att jag älskar dig
Med händer som ballonger
Jag skrev till dig
att jag älskar dig
Men orden blev aldrig kött




Fri vers av Michael Lilja
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-26 20:30



Bookmark and Share


  stella
Vilken ansträngning att skriva då...och ändå inte lyckas...
2010-01-27

  Mr Lindemann VIP
Att de så skall leva och ta sig in i
eve, ge en fingervisning om
ett visst förstånd
och om ett hjärta av guld
omhuldat
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja