Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur lådan...




minnen...

 

minns dem fortfarande
alla upptåg
alla kramars värme
alla vandringar med dig

hör de många önskningar
som nuddat hjärtats rum

ser den lilla blomman
given av dig en gång
den står där ännu torkad
och minner om din hand

den lockar mig att le
i enkel tacksamhet

 

(c) tk. 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-27 00:19



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Den väcker minnen till liv, fint skrivet
AE
2010-04-14

  AjBi
Mycket vackert skrivet om gången kärlek :-)
2010-01-27

    ej medlem längre
Mer kärleksfullt kan man knappast skriva än vad du gjort i denna fina dikt! Jag blev riktigt varm om hjärtat ska du veta.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra