Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem förtrycker vem

Du sa att du inte fick någon plats
att jag tog upp allt
du sa att mina ord sårade
fast du sa samma till mig
men det var skillnad
för du var offer
nu törs jag knappt säga något
vem förtrycker vem




Fri vers av Michael Lilja
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-27 13:43



Bookmark and Share


  Line W
Starkt och tyvärr också i många relationer sant... Bra (be)skrivet! Kram :)
2010-01-27

  stella
Uppsnurrad av en sjuk relation-till sist vet man inte vad som är fram eller bak...
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja