Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter finns inte i sommarbarnens vokabulär.


Istider

Fan,va kallt
fryser arslet av mig
vintern är hemsk
fast andra älskar den
skit samma

istapparna i håret
trillar av allt efter som
kvar blir endast
en blotta av svålen

fan,va bistert
fryser sönder i bitar
en del i taget
trillar av allt efter som
kvar blir endast
skelettets blottlagda delar

kylan håller i
trots lov om tö
ingenting är säkert i
kung Bores hov

fan,va mycket snö
som att bo i en frys
utan nycklar




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 533 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-27 18:01



Bookmark and Share


  Elwania
jo jo ,det här var en lovsång till den frysne
2010-07-01

  Angela Hansson H
hihi, kul
2010-02-06

  Feminaz
Köldknäpp/kul text:)
2010-01-27

  Junitvillingen
Jag älskar vinter, snö & kyla...men njuter av din roliga text ändå:-))
2010-01-27

  Nina Nightwish
Så bra skrivet, kul text:))
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman