Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt!


Skrattar Bäst och mest,

skrattar med ett fniss när man åker hiss.

Skrattar knorrvigt ja det bli då så porrigt.

Skrattar sarkastiskt och ironiskt ej melankoliskt.

Skrattar Sjukt och knorrande det landar mjukt.

Skrattar syreniskt det blir mysteriskt.

Skrattar skade glatt det faller ofta tillbaka platt.

Skrattar högt och bullrigt det blir då så mullrigt.

Skrattar förlossande och ska gödas, primal skrattet födas.

Skrattar arbetare skratt , kapitalistskratt , politikerskratt, fattar inte ett smack.

Skrattar friskt och glad tar ett andetag.

Skrattar exotiskt då blir det så erotiskt.

Skrattar sig av ett vin arsenik. Blir begraven som ett lik.

Skrattardolf Hitler skratt, Och andra värdskiget gör värden sjuk och matt.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 10:08



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Bra och fyndigt formulerat!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin