Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann en pärla

Jag klöv ett vedträ
och fann en pärla
så är min kärlek till dig




Fri vers av Michael Lilja
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 14:37



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fint du format orden till denna kärleksfulla dikt.
2010-02-13

  stella
Sällsyntare finns inte! :)
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja