Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mat är kultur och kultur är delikatess utan etikett.


Landet brunsås

Vi lever
som vi lär i
landet brunsås

ett hopkok av allehanda
kompletteringar
element för
antigourmer

ett eldorado av
icke frossare i en
värld som vi kallar för
landet brunsås

vi påstår att vi är
förståsigpåare av
den goda viljan
men tappar tampen
till det finstilta som omger
landet brunsås

kalla det fablernas värld
där olika experter
säger sig veta allt
om det goda livet
vi lever i
landet brunsås

en tragisk utopi av
onaturlig stimulansia
uppsjöar för nejdyrkarna
som påstår att
livets goda går via magen i
landet brunsås




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman