Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli gammal och grå,är någonting vi inte kan hindra.Oavsett allehanda föryngringskrämer.


En grönsaks dilemma

Vill inte bli en
grönsak
som långsamt
leds in i en
förruttnelse

en ofrånkomlig process
i en mänsklig
kostym

vill inte ha en
rutten kostym
utan en slimmad
armani tight och
skräddarsytt

valen är obefintliga
som en dammråttas
intellekt

vill inte sitta i ett hörn
och dregla
självklart är det så

se mig i spegeln och
samtidigt konstatera att livet rinner
mig ur händerna
utan att kunna hindra det

valen är som tiden
knapp
som en döende fredsduvas
sista vingslag i frihet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman