Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tragiskt...


Han vågade aldrig sjunga

Han hade alltid tyckt om henne
så mycket
men aldrig vågat
låta stämbanden sjunga henne en sång


och hon som trodde
att han inte visste att hon fanns
att hon levde
för honom

dagarna gick
och hon mötte honom
så nära inpå
och ibland
märkte hon att han tittade
då vände hon bort blicken


Han hade alltid tyckt om henne
så mycket
men aldrig vågat
låta stämbanden sjunga henne en sång



åren gick
hon såg honom inte på väldigt länge
han var förlorad

åren gick och han såg henne inte på en evighet
önskade att han inte gått förlorad
att han stannat hemma
istället för att flytta så långt bort

~

Han hade alltid tyckt om henne
så mycket
men aldrig vågat
låta stämbanden sjunga henne en sång



åren gick och frosten tog över hennes kropp
och likaså hans
åren gick
och så sågs de igen
hon satt där
på en parkbänk bakåtlutad
drömmande

sedan gick de för alltid förlorade


evigheterna spolades förbi



Han hade alltid tyckt om henne
så mycket
men aldrig vågat
låta stämbanden sjunga henne en sång







Och innan hon visste ordet av
stod hon där vid rälsen
och kände tågets vind
i tinningarna













Fri vers av BrokenHearted
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-10-29 13:05



Bookmark and Share


    vilsen
brabrabra ! älskar slutet och raderna som upprepas mellanåt.
2005-11-16

  nea.
Underbart ! Obeskrivligt vackert skrivet !
2005-11-07

    AnnaGs
mkt bra! man fastnar i den...hur bra som helst
2005-10-30

  vega lando
med en återkommande refräng sjunger denna sig rakt in i mitt poethjärta
2005-10-29

  Samsana
Bra dikt men en återkommande vers eller vad det nu kallas som suger sig fast. Det är ju ofta så att vi är så rädda att de gyllene ögonblicken bara går förbi och sen finns ingen återvändo
2005-10-29

  Wretling
Så söööt :)
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted