Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillagd i frusen själ – men baktanken – Fan vad jag är för gammal...




Jacqueline

Det var blåklint i luften

svag doft som av lin

en vind ifylld löften

som stormade in.

 

Jag stängde den ute

den var för fin

för jag är en brute

av ålder och gin

 

Likväl kom det nära

detta väsen av skin

detta okända kära

med namn Jacqueline.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 03:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!
2010-02-27

  Monika A Mirsch VIP
dina dikter spelar för mig på luta

utanför i moll
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP