Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs om det förnämliga initiativet från Swedbank !


Swedbank - Ett lysande Undantag i Bonuskarusellen !

Swedbank har , enligt tidningsuppgifter, beslutat att INSTÄLLA ALLA BONUSUTBETALNINGAR detta år !
Man borde bli Swedbankskund !
Tycker ALLA ska fundera på det.....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 12:13



Bookmark and Share


  aol
bojkotta eländet,
2010-01-29

  Anders Nordlander VIP
ja men jag ÄR redan swedbankskund de ÄGER!!!!
2010-01-29

  peter markurth
man borde helt bojkota banksystemet= de kan ej låna ut etc...
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska